Despre Compania Corali Spa.

Societatea Corali Spa se naște datorită intuiției și activității d-lui Bruno Corali În anul 1957, proiectând și construind mașini de cusut cu fir metalic pentru elemente din lemn ale ambalajelor usoare pentru produse fructe-legume și pentru asamblarea acestora.

De la sectorul de fructe-legume unde astăzi a atins o poziție de leadership, pentru tehnologia aplicată la liniile automate, În 1965 societatea, văzând o creștere galopantă a cerințelor de Înmagazinare și transport Începuse producția de mașini pentru confecționarea paleților și a ambalajelor industriale. La Început cu mașini de cusut cu fir metalic, apoi cu mașini de bătut În cuie creând linii automate și moduli care au răspuns la toate exigentele.

Caracterul multilateral al societății se oglindește În producția proprie, de fapt adaptabilitatea sunt liniile de producție fie pentru produse finale, fie pentru moduli.

Să nu uităm că ân acest mod de a acționa, a studiat și realizat linii pentru producția de paleți speciali pentru firme mari atat italiene cât și străine.

Plecând de la acest fundament, Societatea Corali simțind nevoia de a se moderniza, În anul 1997 a dat viață câtorva schimbări În domeniul societăților care au dus la un entuziasm și idei noi care se sintetizează În ultimele rezultate obținute.

  • Despre companie
  • Despre companie